dimecres, 18 de novembre del 2009

El Jardí Mediterrani.

Gràcies a Miquel, que des de Campos (Mallorca), m'ha fet aplegar este llibre: El Jardí Mediterrani de Heidi Gildemeister. L'havia vist a les llibreries i mai m'havia decidit a comprar-lo. Gran errada!

En ell trobareu, des de l'experiència personal de l'autora a Mallorca, un recull de plantes que s'adapten bé al nostre clima mediterrani. I el que és més important, una serie de bons consells per dur endavant un jardí en les nostres terres (disseny, estalvi d'aigua, manteniment, ...). Una bona compra.

A més, com podeu comprovar, està traduït a la nostra llengua amb un subtil toc de mallorquí, que no dificulta gens la seua lectura. Una bona oportunitat per estar en contacte amb altres varietats dialectals.

2009_11190003.jpg

3 comentaris:

Carla ha dit...

Gildemeister?? Em sona a alemà este cognom. Que són, plantes d'aquell pais que s'adapten molt bé al nostre clima? Perquè les temperatures que tenim ací són ben diferents...

Vicent L. ha dit...

Sí, ella és alemana, però va estar vivint molts anys a Mallorca.

Vicent L. ha dit...

Ai, que no em deixaven.
I clar, al viure a Mallorca va canviar un poc el "chip" a la jardineria mediterrania. I de tot això, al final este llibre.