dissabte, 3 de setembre del 2011

Tercer aniversari

En este tercer aniversari la col·laboradora principal d'este bloc m'ha demanat que ... Millor dit, m'ha amenaçat dient-me que si no eixia ja d'una, que no la buscara més. I realment, té tota la raó del món, perquè si en altres pàgines el més important és la paraula, en estes de natura una imatge és sempre millor que totes les descripcions possibles. Per tot això vos presente, per a que se li reconega tot el seu mèrit a la càmera, una Fuji Z20 (10 megapixels, zoom 3x i macro 8 cm). Pobra, ja s'ha endut algun bac i encara té ànims de fer fotos, espere que aguante prou. Perquè, què seria dels fotògrafs amateurs si no existira l'ajustament automàtic, el macro i el zoom? Segurament res!!

2011_08310005.JPG

Este any, per si algú estava esperant-ho, no hi ha convit. Què no sabeu que estem en crisi i que l'estat de benestar està acabant-se? Però així i tot si algú té la il·lusió que se'n pague una a la salut del bloc.

2011_08310012.JPG

Haureu notat que hi ha hagut alguns canvis en el format, he separat la part personal (dreta) de la general (esquerre) i també he afegit les fases de la lluna (de gran importància a la l'agricultura). No vos descric les passes per fer-ho amb esta plantilla, no vull marejar-vos.

2011_08310011.JPG

Acabe recordar-vos, per si vos interessa el tot el que ix ací, que teniu múltiples formes d'estar al dia (mireu a la dreta) a través del canal que vos resulte més còmode: pel tradicional RSS, pel Facebook i, les novetats d'este any, a través del Twitter i per correu electrònic.

2011_08310003.JPG

2 comentaris:

de ha dit...

Molt guapa. Felicitats per a ella. De qui porta dol?.

Vicent L. ha dit...

No home no, que s'ha mudat!
Que el negre vestix molt ara.