diumenge, 11 d’abril del 2010

Double white team

Sempre es treballa millor que equip que per separat. Per això la Cal·la i els Gajols s'han posat d'acord en l'hora de florir i en el color.

La Cal·la (Zantedeschia aethiopica) es troba ara en el seu moment ideal, oferint totes les setmanes un grapat de flors blanques. Estes de la foto no estan "molt allà", però és que les bones ja estan fent de decoració a casa. Imagineu-se com estaria amb quatre o cinc flors més. També costa de creure que tota esta verdor a l'estiu desapareix, ja que esta calla és de creixement hivernal. Hi ha altres, com la que tinc a l'altre costat de casa, que no perden quasi la fulla en tot l'any.

Si en teniu no vos oblideu de donar-li molta aigua, si ho feu vos respondrà així.

2010_04070001.JPG

I al seu costat el Gajol blac (Iris albicans), un dels primers a florir. Si de vegades els altres gajols fan patir, per la lentitud al créixer, este és al contrari. I és que és un supervivent, el vaig arreplegar de la vora d'una carretera. Amb el que això significa: herbicides, segadores mecàniques, etc. Una altra cosa bona que té és que manté prou el fullatge tot l'any, així a l'estiu, encara que no tinga flor, dóna un punt de verdor.

2010_04070002.JPG

2 comentaris:

Carla ha dit...

Oleeeee....que bonic està fent-se ja el jardí.

Vicent L. ha dit...

Vaja que sí.