dijous, 3 de setembre del 2009

Primer aniversari

Hui és un dia molt assenyalat per al bloc. Hui complix el seu primer any de vida!!
Mai haguera pensat que aguantaria tot un any amb tot açò. Però el fet és que sí i amb ganes de continuar. Les més de de 800 visites són un punt importat (en un altre missatge parlarem més de les estadístiques). Poques per al que hi ha per ahí. Però, per a mi tot un succés. Que el que fas li interesse a algú sempre gratificant.

Abans d'acabar, voldria donar les gràcies a algunes persones. Primer a Marissa, per haver-me donat l'espentonet que necessitava per dur endavant esta idea, que ja fa temps duia al cap. També a Belén (que em va trobar des d'Alemanya), Carla (amiga ja abans d'esta aventura) i Miquel (des de Mallorca, encara que off-line) pels seus comentaris. I finalment a tots aquells que heu visitat el bloc.
Com veieu tinc la mistela i la coca-maria preparada. El que vulga vindre a celebrar-ho serà benvingut.

2009_08270009.JPG

Powered by Zoundry Raven

6 comentaris:

Carla ha dit...

Gràcies a tú per alegrar-me els dies, perquè tantes hores ací d'avant l'ordenador...
I si no fora me n'anava ahi ara mateix a provar eixa coca que te pinta d'estar boníssima!!

Vicent L. ha dit...

No patisques que el dia que vulgues quedem, en faig una i ens prenem una mistela a la nostra salut.

Belen ha dit...

Felicitatssssssss!!!!! Vicent jo estic contentissima d'haver-te trobat, perque m'agrada molt poder compartir aquest "vici" de les flors i les plantes amb tu, que parles la meva llengua materna. A mes a mes, m'entussiasmen les teves plantes, perque per aci no s'en veuen i...perque el jardiner es un tio molt simpatic :-)

Vicent L. ha dit...

*^_^* m'he fet roig i tot Belen. Per a mí també és tot un plaer compartir este "vici" amb, com es diu ara, una tia enrotllada com tu.

Unknown ha dit...

Felicitats!. Moltes felicitats per tu i por tots qui et segueixen. Estic segur que tots estimen una mica més aquesta terra gràcies a la teua paciència en ensenyar-nos la grandesa de les coses menudes.

En fa goig eixa mistela, encara que estic menjant-me en aquests moments una parella de figues de pala que, amb molta cura, m'he preparat aquesta matinada.

Salutacions a tots i a totes i a tots i a totes...

feu bondat!

Vicent L. ha dit...

Xei, Bernat moltes gràcies en nom de tots. Ai les figues de pala, això és boccato di Cardinale!