divendres, 11 de setembre del 2009

Altres cactus de nit

L'any passat ja vaig posar unes fotos nocturnes de l'Epiphyllum. Este any, aprofitant el tema de la crisi, faré un 2x1. Vorem dos cactus de flor nocturna en un missatge. Les fotos com podeu comprovar són d'altes hores de la nit. Espere que no em veguera cap veí fent-les, perquè si no el més normal és que pensen que me'n vaig un poc. Però com que només duren una nit hi ha que aprofitar. "La bellesa és efímera", diu la dita.
Primer el Hyalocereus undatus (Mèxic, Amèrica Central). A este li agrada enfilar-se, ajudant-se de les seues arrels, per les parets (a casa) i pels arbres i roques (en la natura).
El segon un Cereus (Sud-Amèrica). Un cactus columnar. La llàstima és que quan es va plantar, no es va pensar en que les flors necessiten un espai per créixer. Els filets que el veuen a la paret són les arrels del Hyalocereus.

4 comentaris:

Belen ha dit...

Qina preciositat de flors! Qui ho diria que un cactuy amb tan poca aigua puga fler unes flors tan boniques.I que es, que de nit es tanquen?

Vicent L. ha dit...

Amb tanta poca aigua i que el cactus en sí no és res de l'altre món.
No, la cosa és que les flors sols duren una nit. S'obrin en posar-se el Sol i unes hores després de l'exida del Sol es tanquen i punt.

Carla ha dit...

Si que son boniques de veres i això que a mi els cactus...

Belen ha dit...

Quina llastima que duren tan poc...