dimecres, 25 de març del 2009

Actualització. Ampliant de margens i encaixant fotos.

Ja fa temps que havia detectat un problema amb el tamany de les fotos. Sempre havia de reduir-les prou, perquè no cabien. I clar, al final quedava tot menut. Però, al mateix temps tenia tot un espai buit als dos costats de la plantilla. Al final, buscant per ahí a internet, tot el que pugueu pensar es troba allí, he trobat la solució. Vos la deixe ací per si a algú li pot ajudar.

Tot açò es per a la plantilla Son of Moto. Primer teniu que anar a format i editar en HTML. Una vegada allí busqueu este fragment de codi:

#outer-wrapper {


margin: 0 auto;


border: 0;


width: 692px;


text-align: left;


background: $mainBgColor url(http://www.blogblog.com/moto_son/innerwrap.gif) top right repeat-y;


font: $bodyFont;


}

On "width: 692px;" indica l'ample de la capçalera i de les seccions missatges/barra lateral juntes. Jo l'he deixat en 850, però podeu anar provant el que més vos agrade.

I després busqueu:

#main {


width: 400px;


float: left;


word-wrap: break-word; /* fix for long text breaking sidebar float in IE */


overflow: hidden; /* fix for long non-text content breaking IE sidebar float */


}

On "width: 400px;" indica l'ample de l'àrea que queda per als missatges, sense la barra lateral. L'he deixat en 550, però igual que abans podeu anar provant.

Al mateix temps en la recerca he vist que es pot afegir una tercera columna a l'esquerra i posar una foto en la capçalera. Ho deixarem per a més endavant.

Powered by Zoundry Raven