dimarts, 3 de setembre del 2013

Cinqué aniversari - berenar, relax i lectura.

Aquest any per celebrar el cinqué aniversari del bloc esteu convidats a una refrescant berenada d’estiu-tardorenc amb sabor “vintage”. Algú i igual torna a la seua joventut en veure les tumbones. Els més jóvens no vos penseu que això és ferralla. No, les tumbones “scoubidou”, per les tires de plàstic trençades, són tot un clàssic dels anys 50-60, estan prou cotitzades i el que és més important: són comodíssimes!

2013_07280010

I una volta posats, perquè no aprofitar i rellegir el llibre (la foto de la portada és d’un tio meu)que ha eixit fa uns mesos sobre l’ermita de Santa Anna a Benissa. I no és perquè jo participe en un dels articles parlant d’una de les branques de la meua família. Sinó, per la important documentació històrica i artística que conte, amb alguna que altra polèmica inclosa. Una perla, que tots els que sou del poble i vos agrada la seua història no podeu deixar de comprar.

2013_09030000_santa anna

4 comentaris:

Vicent Ibañez Mas ha dit...

Felicitacions pel llibre. Polemiques?. Sempre hi ha qui té alguna cosa que afegir o ho veu amb altres ulls. Estic desitjant recolzar-me en aqueixes tumbones, celebrant l'aniversari del teu blog, i com no, el meu comentaris sobre el llibre. Salutacions especials per als propietaris-usuaris de les mateixes.

Vicent L. ha dit...

Clar que sí, la polemica sempre és bona, ens fa pensar i ens obri els ulls.
No patisques que promte les disfrutaràs.

Maria Dolores ha dit...

La jarra de agua me recuerda a las de los comedores escolares, por tanto, les tengo una manía, jejeje.
Mis abuelos tenían sillones parecidos a esas tumbonas, en azul claro.
Gracias por traerlas a mi memoria.

Vicent L. ha dit...

Bueno, tu piensa que és más de cocteleria y así no te vendrá el recuerdo del cole.
Me alegro de haberte devuelto el recuerdo, también, de otros buenos momentos familiares.