dissabte, 24 d’agost de 2013

Refresc de maracuià

Ja no queden maracuiàs dalt de la planta però sí dins la nevera. Què bons que estan fresquets després de qualsevol menjar. Però també ho està el refresc que es pot preparar amb ells. Els ingredients són:
  • 4 o 5 maracuiàs
  • 4 tasses d’aigua
  • 3 cullerades de sucres
A més haureu de tindre a mà un colador, un recipient on recollir el líquid i una botella.

2013_08170001
Es tallen els maracuiàs i es posa la polpa dins el colador. Va afegint-se l’aigua i, al mateix temps, va remenant-se amb la cullera per a què aquesta passe al recipient de baix. Al final sols quedaran les llavors envoltades d’una gelatina insípida.

2013_08170002
Ara sols queda afegir el sucre. Separeu una part del filtrat en un got afegiu-li’l, remeneu i quan ja estiga dissolt ajunteu-ho amb la resta.

2013_08170003

Una volta a la botella, sols caldrà posar-lo a la nevera per a què es faça fresquet. No el guardeu molt de temps, sols aguantara uns quant dies en bones condicions. Ah, no oblideu sacsar la botella abans de servir.