dijous, 10 d’abril del 2014

Mammillaria schideana.

Aquest cactus va aplegar a casa amb una etiqueta que deia “M. spin”, però trobe que aquesta no és una M. spinosissima. Després de buscar un poc sembla més M. schideana, igual vaig mesclar alguna etiqueta o …. Cesar trau-me de l’embolic!

2014_04070236

No vaig a entrar en detalls de cultiu, perquè la veritat és que s’adapta sense problemes al nostre clima. Encara que es recomana no regar-les a l’hivern, també és cert que en els últims tampoc és que haja plogut molt. És a partir d’ara fins a finals d’estiu quan hi ha que fer-ho. Ara sí, el que heu de tenir en compte, si voleu gaudir de les flors que aniran obrint-se alternativament al llarg d’una bona temporada, és que ha d’estar al sol. Ja que aquestes es tanquen per la nit o si estan dins de casa, que moltes vegades és el mateix. Sinó mireu la foto de dalt a les nou i mitja del matí i la de baix a les dos del migdia.

2014_04070238

4 comentaris:

Amarc ha dit...

Hola,Vicent: Sí em sembla que és una M schiedeana Jo diria que és la subespècie giselae. Jo les tinc en flor des de fa ja dos mesos i, com dius tu, s'aclimata bé el nostre terreny.

Vicent L. ha dit...

Gràcies per la teua savi comentari.

Vicent Ibañez Mas ha dit...

Quan desperta, és bonica de veritat.

Vicent L. ha dit...

De veritat que sí.