dimecres, 14 d’octubre del 2009

9 d'Octubre

Este 9 d'Octubre, els amics decidirem pegar una volta per Alacant, i com no, pujar al Castell de Santa Bàrbara. Allí el millor que hi ha són les vistes, magnífiques. Però també hi ha lloc per a la jardineria. No és que tinga uns jardins espectaculars, però això sí, estan ben cuidats. El cas és que em vaig trobar una palera de braços redons (Opuntia subulata) enorme (la cara rara és pel Sol, no m'havia pres res encara):

2009_10140011.jpg

Jo n'he tingut sempre a casa, però mai han passat del metre i mig d'alçada. No sé si serà perquè sempre les hem tingudes en maceta, pel clima d'Alacant o pels cartells que hi havia per tot el castell.

2009_10140001.jpg

I és que a la gent ens agrada molt palpar les coses més del que toca.

Ara, que si voleu que vos diga la veritat, el millor, acabar el dia a la Festa de la Cervesa (Oktoberfest) de Calp. Zigge Zagge, Zigge Zagge, Hoi, Hoi, Hoi!

2009_10140013.jpg

6 comentaris:

Carla ha dit...

Les paleres no són sant de la meua devoció perque tarden molt a creixer però tinc que dir que esta si que està molt bonica.
I la festa de la cervesa...l'any que vé tornem!

Vicent L. ha dit...

Clar que sí, això és un monument, la palera i la Festa de la Cervesa. L'any que vé allí! No cal ni preguntar-ho.

Belen ha dit...

No em digues que tambe fan Oktoberfest a Alacant? M'has deixat morta....Propose a cambi que s'organisen unes festes de moros i cristians aci a Colonia....

Vicent L. ha dit...

No estaria mal, segur que a la gent li apanyava segur.
En este tros de la costa hi ha tan d'alemà que no es que facen fa més de 20 anys Oktoberfest, es que fan el carnaval alemà amb majorets i tot.

Belen ha dit...

QUE FORT!

Vicent L. ha dit...

Fort? Encara et dic més. Segons dien el periòdic més venut a la Costa Blanca era en alemà, el Costa Blanca Nachrichten, que per cert fan ací a Benissa.
I un altra, molta gent ja no envia als seus xiquets a Anglaterra per apendre l'anglés. Senzillament els envien a cases d'anglesos jubilats que viuen ací al costat de casa, a Xàbia. Cursos d'inmersió ligüistica en anglés sense pendre l'avió.
Ara ho dic jo, que fort!