dimarts, 19 d’abril del 2011

Seqüeles de Xest

Com la majoria no sabreu, este cap de setmana es va celebrar a Xest (Cheste) el VI Congrés Internacional de Cactus i Suculentes, organitzat per Acys. Sis anys i jo sense haver anat encara?! Este any tocava anar i tocava tocar la butxaca. Sí perquè a la carpa on es congregaven tots els expositors era perillosa. No ja per les punxes de les plantes, si no per que la majoria dels que allí estàvem, ens haguérem endut la meitat del que s'exposava. Ja ho diuen: "A la fira no vages si no tens diners, veuràs moltes coses i no compraràs res". Total que anava buscant una suculenta en particular (la 5) i vaig tornar amb tot açò.

2011_04170008.JPG


  1. Weingarthia (=Rebutia)

  2. Notocactus (=Parodia)

  3. Crassula ovata varietata (=argentata)

  4. Euphorbia obesa/symetrica

  5. Graptopetalum bellum, a punt de florir. Diuen que és espectacular, com a mostra el nom.

  6. Epithelantha micromeris, curiós cactusset

  7. Mammillaria vetula ssp. gracilis var. "Arizona snowcap", feien boniques eixes punxetes blanques i va caure.

  8. Echinocactus grusonii var. alba, el complement blanc de la groga normal.
Perdó, que els dos primers quasi no es veuen a la foto. Fan un bon conjunt, segons ens digueren es passaran tot l'estiu florint. Ja vos diré!

2011_04170009.JPG

Fins ací les seqüeles de Xest, ara sols em queda veure on col·locar-les, que el lloc ja va faltant.

3 comentaris:

de ha dit...

De Xest?. Eixe soc jo. I marro i de la costereta del convent. De sempre, els elements punxosos no m´agraden.Encara que fan molt exotic i bonic. La seua mania de no tinde humitat, seguir avant i no fer un pasó al campanero. Millor mirem cap a dins.Desbarran com sempre.

Carla ha dit...

Si q vares carregar si...
Ai i una coseta, este mati aprofitant q tenia festa he anat al mercat i en la parada de les plantes he vist un parell d'hortènsies però ja ben populoses i amb flor i tot!! T'ho dic pq la meua ja te prou fulles(no se la germana com estarà...)però en comparació amb estes...supose q estarien en algun invernadero pq sinò no m'ho explique...

Vicent L. ha dit...

He esta molt dispers últimament, però ja he tornat.

@Vicent: hauries de vore si hi ha alguna relació en això del Xest. Tenen la seua cosa, no hi ha que fer-los de menos, sobre tot les formes geomètriques. Ara que sempre de lluntet, que ... mai es sap.

@Carla: tu no patisques que quan eixes del mercat estiguen semes la teua estarà esplendorosa. Segurament les forcen a l'invernadero, estic amb tu.