dimecres, 2 de juny del 2010

Posta de Sol a vora mar.

No tot en la vida del jardiner és plantar, regar i podar. També hi ha lloc per a gaudir dels plaers de la vida. Un d'ells és gaudir de la posta de Sol a vora mar.

2010_05300005.jpg

Algú segur que està dient "Com?" Sí ja sé que a bona part de la nostra comarca el Sol es posa darrere de les muntanyes, cap a l'Oest. El que significaria estar a la mar, d'esquena a l'aigua, mirant el panorama. Una cosa ridícula de veritat. El plaer de veure el Sol amagar-se dins l'aigua està reservat a platges que miren cap a l'Oest. Com, per exemple, les d'Eivissa. Molts segur que haureu experimentat eixa situació, amb música Chill-out i tot, o haureu sentit parlar d'ella, a la Ibiza Global Radio ho promocionen de tant en tant. Per cert, una emissora molt recomanable si vos va tot el tema de la música electrònica (els amants de la màquina valenciana, harcore, ... abstenir-se). Podeu escoltar-la per internet o, en alguns llocs de la costa (amb alguna que altra interferència), en el 97.6 FM.

Tornant a l'assumpte, el Sol es posa darrere les muntanyes a l'Oest sempre. Però, a la costa Nord de la comarca (la platja de Dénia), per la seua orientació, entre elles (les de la Safor) i nosaltres tenim un bon talló d'aigua (el golf de València). Cosa que li dona un encant especial. De fet tots el dies de l'estiu podeu trobat gent a la platja mirant l'espectacle. I de vegades es pot veure fins i tot el "raig verd", però això ja serà cosa d'un altre dia.

2010_05300003.jpg

A mi em relaxa de veritat, i a vosaltres?

3 comentaris:

Belen ha dit...

QUINA PASSADA!!!! Qunies fotos mes precioses...M'he quedat amb la boca oberta....feia molt de tempsqueno venia i m'he perdut moltes coses :-(.
Es que vaig de capo millor dit no se on el tinc

Vicent L. ha dit...

Això és preocupant. Prova de tant en tant de tocar-te el nas o l'orella per vore si encara està ahí.

Belen ha dit...

:P ja l'he trovat :)